Keuken met natuurlijke tinten – Eersel

Een rustige keuken met hoge kastenwand waarin al het keuken apparatuur verwerkt is. Hierdoor krijg je een hoop opbergruimte en zijn er geen bovenkasten nodig om voldoende opbergruimte te creëren. Deze keuken is uitgevoerd zonder grepen maar wel praktisch te openen door greeplijsten. De kleuren en materialen zijn mooi op elkaar afgestemd. Vooral een houtlook kleur zal een ruimte meer warmte en sfeer geven. De kleur en materiaal keuze hangt af van het gehele interieur ontwerp. Paul Theuws Interieur kan u helpen bij het ontwerpen van uw perfecte meubel op maat.

Een landelijke keuken met natuurlijke kleuren gecombineerd met moderne elementen. De keuken indeling is praktisch ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Wij, als interieurbouwbedrijf, maken van ‘een kast op maat’ een écht meubel op hoogwaardig niveau. Onze ervaren en gedreven interieurbouwers hebben oog voor details en denken mee in oplossingen.

Deze creatieve keuken indeling zorgt ervoor dat de ruimte optimaal wordt benut en dat er ruimte is voor een kookeiland. Vaak is een kookeiland rondom vrij maar in dit keuken ontwerp loopt het kookeiland door in de lage keukenkasten. Ook de wijnkoelkast is verwerkt in de keuken en geeft een exclusieve uitstraling. Een rustige keuken zonder bovenkasten met landelijke kleuren en natuur tinten.

Paul Theuws

PAUL THEUWS INTERIEUR

Paul Theuws

PAUL THEUWS INTERIEUR