Werkwijze

Een succesvol project begint bij de eerste ontmoeting, waarbij gesproken wordt over wensen en eisen. Deze eerste afspraak vindt plaats op locatie of in onze eigen showroom waar materialen tastbaar zijn en verschillende kleuren en structuren worden gepresenteerd.

Waar nodig, leveren wij 3D ontwerpen aan, om u een visueel beeld te kunnen geven van uw interieur of meubelstuk. Hierbij kunt u de gekozen kleuren en materialen, gecombineerd in een duidelijke tekening zien. Het ontwerpproces is een proces waar we samen doorheen gaan, zodat uw interieur geheel naar wens is.

Een interieur moet praktisch zijn maar ook een persoonlijke en smaakvolle uitstraling hebben. Samen met onze leveranciers bezitten wij over de juiste kennis om uw interieur te kunnen voorzien van het meest geschikte materiaal.

Na het presenteren van het ontwerp en het maken van materiaal keuzes wordt een passende offerte gemaakt. Vervolgens wordt de exacte maatvoering in kaart gebracht in een werktekening. Ondertussen kunt u ten alle tijden de materiaal- en kleurstalen nog eens komen bekijken. Ook het verloop tijdens de productie in onze werkplaats in Eersel, waar hoogwaardig maatwerk wordt gerealiseerd, is door u te volgen.

Op locatie wordt uw project zorgvuldig vakkundig geplaatst. Na afloop laten wij een schone werkomgeving achter en uiteraard een prachtig eindresultaat.

Na een succesvolle samenwerking bent u nog altijd klant van ons. Wij vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw interieur. Daarom staan wij altijd voor u klaar.

“We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen”.