Landelijke ruime leefkeuken – Riethoven

Een prachtige landelijke maatwerk keuken met een creatieve indeling. Een unieke “T” vormige leefkeuken waarin alle faciliteiten zijn verwerkt. De houten kasten worden gecombineerd met een rvs keukenblad wat samen voor een stoer en landelijk geheel zorgt. De landelijke keuken is voorzien van meerdere lades wat erg praktisch is in een kookeiland.

De hoge kasten zijn voorzien van een witte ombouw waardoor het hout mooi naar voren komt. Ook de koof aan het plafond is hier mooi in verwerkt waar de rvs afzuiging vlak in gemonteerd is en perfect past bij het geheel. De kastindeling van deze landelijke keuken hebben we samen in overleg met de klant ontworpen. Een juiste keukenindeling is belangrijk om de keuken en de ruimte zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken.

 

Een symmetrische keuken met veel werkruimte en voldoende opberg mogelijkheden. Onze uitdaging is van een standaard keuken een uniek meubel te maken wat praktisch en functioneel is. Deze nieuwe leefkeuken met houten kasten is een écht meubel wat past bij de woning en waar alle details kloppen. Het rvs komt in meerdere elementen terug waardoor een mooie eenheid wordt gevormd.

Een kast op maat laten maken bij een interieurbouwer biedt mogelijkheden waarin we uw en/of onze ideeën in een prachtig exclusief meubel kunnen verwerken. Elk meubel is uniek en helemaal naar de wens van de klant.

Paul Theuws

PAUL THEUWS INTERIEUR

Paul Theuws

PAUL THEUWS INTERIEUR

Paul Theuws

PAUL THEUWS INTERIEUR

Paul Theuws

PAUL THEUWS INTERIEUR